Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31516
Назва: Використання діаграми Чекановського в процесі класифікації за рівнем і структурою витрат
Автори: Цвьонкала-Мались, Анна
Мосьцібродська, Моніка
Ключові слова: Таксономічні методи
державні університети
аналіз рівня витрат
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Цвьонкала-Мались, А. Використання діаграми Чекановського в процесі класифікації за рівнем і структурою витрат [Текст] / Анна Цвьонкала-Мались, Моніка Мосьцібродська // Журнал європейської економіки. – 2015. – Т. 14, № 3. – С. 312-340.
Короткий огляд (реферат): Діаграму Чекановського подано як інструмент, який використовується для порівняльного аналізу польських державних університетів. Дослідження проводилось у просторовому форматі впродовж двох навчальних років і охоплювало 57 державних університетів академічного типу. Застосування схеми Чекановського для початкового аналізу рівня та структури витрат державних університетів є інструментом, який може використовуватися як внутрішніми, так і зовнішніми управлінцями для прийняття рішень у процесі створення стратегії творчого використання державних ресурсів і встановлення рейтингів. Результати мають складати основу для подальшого і водночас детальнішого причинно-наслідкового аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31516
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 14 (№3) Вересень 2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цвьонкала-Мались.pdf409.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.