Актуальні проблеми правознавства 2018 рік Випуск 3 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Victims of crime acts in Slovakia (does it fulfil minimum European requirements?)Kováčová, Zuzana
2018Значення та особливості отримання доказів в кримінально-процесуальному доказуванніРогатинська, Ніна; Куйбіда, Адріана; Rogatinskaya, N.; Kuibida, A.
2018Специфіка функціонування Вищого антикорупційного суду в Україні: міжнародний досвід та українські реаліїПрокопів, Богдан; Prokopiv, B.
2018Процесуальні вимоги до висновку експерта у кримінальному провадженніПілюков, Юрій; Pilyukov, Y.
2018Зловживання владою або службовим становищем як елемент економічної злочинностіБаранецька, Ольга; Олійничук, Олександра; Baranetska, О.; Oliynychuk, О.
2018Особливості інституційного та правового регулювання ісламських ринків цінних паперівКравчук, Наталія; Вербіцька, Мар’яна; Kravchuk, N.; Verbicka, M.
2018Генезис правового регулювання відносин у сфері захисту комерційної таємниціГомотюк, Оксана; Сліпченко, Тетяна; Gomotiuk, О.; Slipchenko, Т.
2018Особливості розвитку та застосування альтернативних способів вирішення спорів суб'єктів господарювання в УкраїніШевчук, Оксана; Теслюк, Ірина; Shevchuk, О.; Teslyuk, І.
2018Деякі питання правового забезпечення фінансування проведення адміністративно-правової реформи децентралізації в УкраїніПянковський, Вадим; Pyankovskyi, V.
2018Питання удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення реалізації електронної транспарентності в органах прокуратуриПіляй, Іван; Pylyai, І.
2018Корупція як негативний фактор в діяльності правоохоронних органівІванець, Микола; Ivanets, М.
2018Органи державної фіскальної служби України як суб'єкт інформаційних правовідносинЛитвин, Наталія; Lytvyn, N.
2018Авторитет правосуддя VS свобода вираження поглядів (практика Європейського суду з прав людини)Сташків, Надія; Stashkiv, N. M.
2018Застосування принципу верховенства права в практиці Європейського суду з прав людиниГрубінко, Андрій; Галашин, Ірина; Hrubinko, А.; Galashin, І.
2018Завдання та функції адвоката в адміністративному процесіЧудик, Наталія; Chudyk, N.
2018Акти Конституційного Суду України як дієвий механізм захисту прав і свобод людини в адміністративному судочинствіЦимбалістий, Тарас; Tsymbalistyi, T.
2018Зарубіжний досвід адміністративно-правового регулювання діяльності органів юстиціїМентух, Наталія; Шевчук, Оксана; Mentuh, N.; Shevchuk, O.
2018Вплив Європейського суду з прав людини на захист прав, свобод та інтересів фізичних та юридичних осіб у адміністративному судочинствіКравчук, Мар’яна; Kravchuk, M.
2018Відновлення становища, яке існувало до порушення права, як ефективний спосіб захисту: розмежування адміністративної юрисдикції від цивільної і господарськоїЖук, Андрій; Zhuk, A.
2018Європейські принципи правової визначеності та належного урядування в адміністративному судочинствіВербицький, Роман; Verbytskyi, R. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20