Актуальні проблеми правознавства 2018 рік Випуск 2 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Criminal judiciary in SlovakiaPetričko, Daniel
2018Інструменти легалізації доходів, отриманих злочинним шляхомМаланчук, Петро; Malanchuk, P. M.
2018Злочинні технології збагачення з використанням криптовалют та особливості їх розслідуванняКарапетян, Ольга; Білинський, Віталій; Karapetian, O.
2018Можливості Національного антикорупційного бюро України розслідувати справи, провадження за якими здійснює прокуратура: від історії питання до нормативних пропозиційДеркач, Сергій; Derkach, S.
2018Окремі питання припинення договору найму у зв'язку з ліквідацією юридичної особи в процесі банкрутстваТруфанова, Юлія; Trufanova, Yu.
2018Правові аспекти мораторію та їх вплив на становлення й розвиток ринку землі в УкраїніЗигрій, Ольга; Колодійчук, Назар; Павлишин, Мар'яна; Zyhrii, О.; Kolodiichuk, N.; Pavlyshyn, М.
2018Адміністративно-правовий аспект захисту прав та свобод людини та громадянинаСокуренко, Олена; Sokurenko, E.
2018Кодифікація правових норм щодо реалізації і захисту прав та свобод інвалідівСоболь, Євген; Владимирова, Валентина; Sobol, E.; Vladimirova, V.
2018Особливості організації первинної професійної підготовки поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції, на рівні центрів первинної професійної підготовки "Академія поліції"Савельєва, Інна; Savelyeva, I.
2018Характеристика проведення адміністративно-правової реформи децентралізації в Україні: організаційний та фінансовий аспектиПянковський, Вадим; Pyankovskyi, V.
2018Державний захист осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупціїПузирний, Вячеслав; Іванець, Микола; Puzyrnyi, V.; Ivanec, M.
2018Адміністративно-правові засади реалізації принципу транспарентності в органах прокуратури УкраїниПіляй, Іван; Pilyai, І.
2018Мінімальний споживчий бюджет: нормативно-правове визначенняПирога, Ігор; Pyroha, I.
2018Міжнародні фінансові організації як суб'єкти фінансової системи УкраїниМиргород-Карпова, Валерія; Myrhorod-Karpova, V.
2018Деякі аспекти удосконалення адміністративно-правового статусу суб'єктів військового управління у сфері вищої військової освітиМельник, Сергій; Melnyk, S.
2018Актуальні питання вдосконалення адміністративно-правових засобів забезпечення професійної орієнтації осіб з інвалідністюКондратенко, Віталій; Kondratenko, V.
2018Правові гарантії як самостійний елемент адміністративно-правового статусу військовослужбовців: теоретично-практичний аспектКоваль, Валерій; Koval, V.
2018Корупційні ризики: поняття та засоби їх мінімізаціїЗаїка, Катерина; Zaika, K.
2018Вплив юридичної відповідальності на юридично значущу поведінку військовослужбовцівГригоренко, Євген; Hryhorenko, E.
2018Свобода вираження поглядів та повага до суду в контексті практики Європейського суду з прав людини (теоретичне узагальнення рішень у справах «Барфод проти Данії», «Прагер і Обершлік проти Австрії», «Де Хаес і Гійселс проти Бельгії», «Перна проти Італії»)Сташків, Надія; Stashkiv, N. M.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22