Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2983
Назва: Аналіз в управлінні діяльністю підприємства з кооперованого виробництва швейних виробів
Автори: Спільник, Ірина Володимирівна
Ключові слова: управління
аналіз
коопероване виробництво
швейна галузь
організація
інформаційне забезпечення
Дата публікації: 1993
Видавництво: Тернопільський інститут народного господарства
Бібліографічний опис: Спільник, І. В. Аналіз в управлінні діяльністю підприємства з кооперованого виробництва швейних виробів [Текст] : дис...канд. екон. наук: 08.00.12 / Спільник Ірина Володимирівна ; Тернопільський ін-т народного господарства. - Тернопіль, 1993. - 192 л.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти аналітичного забезпечення управлінських рішень з питань діяльності підприємства з кооперованого виробництва в умовах радикальної економічної реформи. Розроблено рекомендації щодо вдосконалення інформаційної бази, організації, методології та методики аналізу діяльності підприємства з кооперованого виробництва швейних виробів. Розкрито особливості та переваги кооперованого виробництва. Обґрунтовано необхідність економічного аналізу в управлінні діяльністю підприємства з кооперованого виробництва та визначено його основні напрямки. Запропоновано модель економічного аналізу діяльності підприємства з кооперованого виробництва. Охарактеризовано зміст інформаційного забезпечення аналізу діяльності підприємства з кооперації та внесено пропозицій стосовно його вдосконалення. Досліджено проблеми організації аналізу діяльності підприємства з кооперованого виробництва та взаємин виробничої кооперації з партнерами. Розроблено та вдосконалено конкретні методики аналізу за напрямками управлінської діяльності з кооперованого виробництва швейних виробів. Основні результати дисертаційної роботи схвалені до впровадження на підприємствах швейної галузі Тернопільської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2983
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація Спільник.pdf704.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.