Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29263
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошіль, Анатолій-
dc.date.accessioned2018-06-04T09:11:50Z-
dc.date.available2018-06-04T09:11:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКошіль, А. Регіональні особливості розвитку сировинної бази підприємств харчової промисловості [Текст] / Анатолій Кошіль // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2017. – Вип. 22. - С. 43-46.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29263-
dc.description.abstractТрадиційною спеціалізацією сільського господарства на території Західної України є рослинництво. Сприятливі чинники розвитку якого, позитивно вплинули на садівництво, яке за останніх п’ять років стало пріоритетним для переробної промисловості. Українські фермери використовують сучасні технології вирощування рослин, підвищують рентабельність виробництва, створюють нові робочі місця, бюджети територіальних громад мають додаткові фінансові надходження – все це сприяє зниженню соціальної напруги у регіоні. Однак, подолання стримуючих чинників розвитку галузі потребує державної підтримки для залучення іноземного капіталу, збільшенні дотацій на закладання нових садів, лояльного кредитування проектів будівництва сучасних фруктових сховищ. Вирішення зазначених проблем сприятиме забезпеченню переробних підприємств високоякісною сировиною, підвищить конкурентоздатність екологічної продукції харчової промисловості на світовому ринку і збільшить валютні надходження держави. Plant growing is a traditional specialization of agriculture on the territory of Western Ukraine. Favorable factors of its development have had a positive effect on gardening, which has become a priority for the processing industry for the last five years. Ukrainian farmers use modern plant cultivation technologies, increase the profitability of production, create new working places. The budgets of territorial communities have additional financial revenues. All these factors contribute to lowering social tensions in the region. However, the overcoming of deterrent factors in the development of the industry requires state support for attracting foreign capital, increasing subsidies for laying new gardens, loyal lending to construction projects for modern fruit stores. The solution of these problems will help ensure the processing enterprises with the high-quality raw materials and increase the competitiveness of ecological products of food industry at the world market and increase the currency inflows of the state as well.uk_UA
dc.publisherЕкономічна думкаuk_UA
dc.subjectаграрний секторuk_UA
dc.subjectсадівництвоuk_UA
dc.subjectрослинництвоuk_UA
dc.subjectекологічно чиста територіяuk_UA
dc.subjectпереробна промисловістьuk_UA
dc.subjectфруктосховища,uk_UA
dc.subjectорганізація переробного виробництваuk_UA
dc.subjectсировинна база підприємстваuk_UA
dc.subjectagrarian sectoruk_UA
dc.subjectfruit growinguk_UA
dc.subjectplant growinguk_UA
dc.subjectecologically clean areauk_UA
dc.subjectprocessing industryuk_UA
dc.subjectfruit storageuk_UA
dc.subjectorganization of processing industryuk_UA
dc.subjectraw material base of the enterpriseuk_UA
dc.titleРегіональні особливості розвитку сировинної бази підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 22 2017 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошіль А..pdf358.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.