Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28177
Назва: Вплив міжнаціональної та громадянської війни на економічне зростання Іраку
Автори: Рудольф, Стефан
Ключові слова: Економічне зростання
громадянська війна
Ірак
Дата публікації: 2008
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Рудольф, С. Вплив міжнаціональної та громадянської війни на економічне зростання Іраку [Текст] / Стефан Рудольф // Журнал європейської економіки. – 2008. – Т. 7, № 2. – С. 185-197.
Короткий огляд (реферат): З теоретичної точки зору, поставлено за мету проаналізувати вплив міжнаціональної та громадянської війни на економічне зростання Іраку. З цією метою використано спрощену форму неокласичної моделі економічного зростання Солова (1956) і розроблено шляхи, за допомогою яких міжнаціональна та громадянська війни можуть впливати на певні показники цієї моделі. Виявляється, що, теоретично, знищення запасів капіталу бомбардуваннями здатне збільшити темпи економічного зростання, охопивши водночас і ресурси для оздоровлення економіки. Також стає зрозумілим, що ці ресурси зазнають скорочення через дестабілізацію, диверсію, «проїдання» капіталу, заміну портфелів та надзвичайно низькі можливості Іраку стосовно повного оздоровлення економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28177
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 7 (№2) Червень 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рудольф.PDF342.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.