Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28021
Назва: | Підготовка до виходу на ринок праці та продуктивність праці: бачення випускників та реалії ринку (на прикладі інституту бізнес-адміністрування Суккур) |
Автори: | Шаіх, Фаіз M. Ґопанґ, Назір Ахмед |
Ключові слова: | Наука управління бізнес економіка кар’єра ІБА середній академічний бал оклад при прийнятті на роботу |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Шаіх, Фаіз М. Підготовка до виходу на ринок праці та продуктивність праці: бачення випускників та реалії ринку (на прикладі інституту бізнес-адміністрування Суккур) [Текст] / Фаіз М. Шаіх, Назір Ахмед Гопанг // Журнал європейської економіки. – 2009. – Т. 8, № 3. – С. 324-336. |
Короткий огляд (реферат): | На основі опитування, проведеного серед різних організацій та підприємств, визначено фактори, пов’язані зі встановленням початкового окладу, який був би вищим за середній у суміжних галузях менеджменту, бізнесу та економіки. Крім того, додатково опитано студентів-випускників ІБА Суккур-Сінд 1995–2008 років. Дані отримано від 100 студенів та 50 організацій та підприємств-респондентів за допомогою простої техніки випадковості. Результати вказують на те, що підприємства цінують трудовий досвід та досвід керівної роботи більше, ніж студенти, тоді як для студентів важливішими є середній академічний бал та підготовка до співбесіди. Студентам, які хочуть отримати роботу з максимальним початковим окладом, варто підкріпити свою академічну успішність реальним трудовим досвідом. У результаті досліджень було виявлено, що методика та технологія викладання можуть позитивно впливати на продуктивність діяльності студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28021 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 8 (№3) Вересень 2009 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шаіх.PDF | 233.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.