Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28017
Назва: Освіта та децентралізація в Західній Європі: політика "сплетення" в дії
Автори: Вернер, Ян
Ключові слова: Міжурядові трансферти
фінансування освіти
Австрія
Бельгія
Данія
Франція
Німеччина
Італія
Іспанія
Швеція
Швейцарія
Велика Британія
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Вернер, Я. Освіта та децентралізація в Західній Європі: політика "сплетення" в дії [Текст] / Ян Вернер // Журнал європейської економіки. – 2009. – Т. 8, № 3. – С. 265-282.
Короткий огляд (реферат): Однією з найважливіших державних послуг у світі є освіта. Проте найвагомішим у галузі освіти, як, наприклад, показано у звіті Програми Міжнародного Оцінювання Студентів (PISA) Організації Економічної Співпраці та Розвитку (OECD) або в Міжнародних Напрямках Математичних та Природничих Вчень (TIMSS), поданих на розгляд Міжнародній Асоціації Оцінювання Наукових Досягнень (IEA), є порівняльний аналіз знань учнів. Зроблено загальний огляд різних форм фінансування освіти в рамках міжурядових трансфертів, а також діяльності освітніх провайдерів у десяти європейських країнах. Розглянуто освітню систему Австрії, Бельгії, Данії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Швеції, Швейцарії та Великої Британії й виділено спільні риси та національні відмінності у відповідних системах трансфертів стосовно фінансування освіти і механізму його розподілу в початкових та середніх школах, а також в університетах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28017
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 8 (№3) Вересень 2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вернер.PDF266.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.