Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27766
Назва: Макроекономіка України: оцінка тенденцій
Автори: Бролл, Удо
Фьорстер, Андреас
Ключові слова: Прямі іноземні інвестиції
зовнішня торгівля
безробіття
продуктивність праці
трудові ресурси
ринок праці
експорт
імпорт
зовнішній борг
економічний бум
Дата публікації: 2007
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Бролл, У. Макроекономіка України: оцінка тенденцій [Текст] / Удо Бролл, Андреас Фьорстер // Журнал європейської економіки. – 2007. – Т. 6, № 1. – С. 51-61.
Короткий огляд (реферат): Німеччина для України є другим після Росії найважливішим торговим партнером. Характерним для України є швидке зростання її ринків продукції металургійної, машинобудівної та текстильної промисловості. Поряд з позитивним розвитком зовнішньої торгівлі, що потенційно матиме позитивний вплив на Німеччину та країни ЄС, потрібно врахувати макроекономічний розвиток і високий рівень інфляції. У статті наведено деякі емпіричні дані економічного розвитку України та розглянуто економічні причини цих процесів. Тенденції економічного розвитку України порівнюються з тенденціями, що має Німеччина. Тим самим показуються відмінності, які існують у країні з перехідною економікою, від країни з розвинутими ринковими відносинами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27766
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 6 (№1) Березень 2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бролл.PDF219.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.