Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФаріон, Володимир-
dc.date.accessioned2018-03-28T13:27:52Z-
dc.date.available2018-03-28T13:27:52Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationФаріон, В. Концепції формування та використання інформаційних ресурсів в управлінні витратами та собівартістю продукції [Текст] / Володимир Фаріон // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2012. – № 18. – С. 185-191.uk_UA
dc.identifier.issn1818-2682-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27660-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі способи калькулювання собівартості продукції та досліджено можливість їх використання на спиртових заводах. Запропоновано методику оцінки собівартості супутньої продукції. In the article are considered valid methods of costing and the possibility of their use in distilleries are investigated. Methods for assessing the cost of related products are offered.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.titleКонцепції формування та використання інформаційних ресурсів в управлінні витратами та собівартістю продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 18

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фаріон.pdf144.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.