Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27627
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Процик, Андрій Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-27T12:09:58Z | - |
dc.date.available | 2018-03-27T12:09:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Процик, А. І. Конкурентний аналіз фірми : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність магістер. програма – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Андрій Ігорович Процик ; наук. керівник к.е.н., доцент В. З. Насінник. – Тернопіль, 2018. – 111 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27627 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження та обґрунтування теоретичних аспектів щодо сутності конкурентоспроможності, а також вивчення факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що здійснюють вплив на конкурентоспроможність готельно-ресторанного комплексу «Едельвейс» в умовах ринкового середовища. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність фірми | uk_UA |
dc.subject | конкурентне середовище | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ринок ресторанних послуг | uk_UA |
dc.title | Конкурентний аналіз фірми | uk_UA |
dc.title.alternative | Competitive analysis of firm | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2017-2018 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Protsyk_A_I_PTBDm-21.pdf | 887.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.