Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроцик, Андрій Ігорович-
dc.date.accessioned2018-03-27T12:09:58Z-
dc.date.available2018-03-27T12:09:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПроцик, А. І. Конкурентний аналіз фірми : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність магістер. програма – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Андрій Ігорович Процик ; наук. керівник к.е.н., доцент В. З. Насінник. – Тернопіль, 2018. – 111 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27627-
dc.description.abstractПроведено дослідження та обґрунтування теоретичних аспектів щодо сутності конкурентоспроможності, а також вивчення факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що здійснюють вплив на конкурентоспроможність готельно-ресторанного комплексу «Едельвейс» в умовах ринкового середовища.uk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність фірмиuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectринок ресторанних послугuk_UA
dc.titleКонкурентний аналіз фірмиuk_UA
dc.title.alternativeCompetitive analysis of firmuk_UA
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Protsyk_A_I_PTBDm-21.pdf887.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.