Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛісова, Людмила-
dc.date.accessioned2018-03-23T13:36:09Z-
dc.date.available2018-03-23T13:36:09Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛісова, Л. Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств [Текст] / Людмила Лісова // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2010. – № 13. – С. 241-245.uk_UA
dc.identifier.issn1818-2682-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27511-
dc.description.abstractПроведено оцінку якості продукції підприємств Сумської області з метою поліпшення їхнього конкурентного потенціалу та активізації їхньої діяльності. Запропоновано схему оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств. In the article it is conducted estimation of quality of products of Sumy region enterprises with the purpose of improvement of their competition potential and activation of their activity.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.titleЯкість як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лісова.pdf187.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.