Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27511
Назва: Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств
Автори: Лісова, Людмила
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Лісова, Л. Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств [Текст] / Людмила Лісова // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2010. – № 13. – С. 241-245.
Короткий огляд (реферат): Проведено оцінку якості продукції підприємств Сумської області з метою поліпшення їхнього конкурентного потенціалу та активізації їхньої діяльності. Запропоновано схему оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств. In the article it is conducted estimation of quality of products of Sumy region enterprises with the purpose of improvement of their competition potential and activation of their activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27511
ISSN: 1818-2682
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лісова.pdf187.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.