Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27511
Назва: | Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств |
Автори: | Лісова, Людмила |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Лісова, Л. Якість як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств [Текст] / Людмила Лісова // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2010. – № 13. – С. 241-245. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено оцінку якості продукції підприємств Сумської області з метою поліпшення їхнього конкурентного потенціалу та активізації їхньої діяльності. Запропоновано схему оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств. In the article it is conducted estimation of quality of products of Sumy region enterprises with the purpose of improvement of their competition potential and activation of their activity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27511 |
ISSN: | 1818-2682 |
Розташовується у зібраннях: | Наука молода Випуск 13 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лісова.pdf | 187.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.