Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мендела, Ірина | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T13:12:27Z | - |
dc.date.available | 2018-03-19T13:12:27Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Мендела, І. Створення сучасної системи управління у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Ірина Мендела // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2011. – № 15-16. – С. 55-58. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1818-2682 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27344 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто новий підхід до управління готельноресторанним бізнесом – автоматизовані системи управління (на прикладі системи Epitome PMS, proHotel, Fidelio V8 та Hotel Solutions), особливості їхнього функціонування, переваги та перспективи використання у вітчизняних готельноресторанних закладах. In the article the new going is considered near a management by a hotelrestaurant by business are CASS of management (on the example of the system Epitome PMS, proНotel, Fidelio V8 and Hotel Solutions), their feature of functioning, advantage and prospect of the use, in domestic hotelrestaurant establishments. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.title | Створення сучасної системи управління у готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наука молода Випуск 15-16 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мендела.pdf | 252.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.