Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМендела, Ірина-
dc.date.accessioned2018-03-19T13:12:27Z-
dc.date.available2018-03-19T13:12:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМендела, І. Створення сучасної системи управління у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Ірина Мендела // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2011. – № 15-16. – С. 55-58.uk_UA
dc.identifier.issn1818-2682-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27344-
dc.description.abstractРозглянуто новий підхід до управління готельно­ресторанним бізнесом – автоматизовані системи управління (на прикладі системи Epitome PMS, proHotel, Fidelio V8 та Hotel Solutions), особливості  їхнього функціонування, переваги та перспективи використання у вітчизняних готельно­ресторанних закладах. In the article the new going is considered near a management by a hotel­restaurant by business are CASS of management  (on  the example of  the system Epitome PMS, proНotel, Fidelio V8 and Hotel Solutions), their feature of functioning, advantage and prospect of the use, in domestic hotel­restaurant establishments.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.titleСтворення сучасної системи управління у готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 15-16

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мендела.pdf252.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.