Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26980
Назва: Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва
Інші назви: Organizationally-economic bases of forming and development of organic agrarian production
Автори: Дудар, Оксана
Dudar, Oksana
Ключові слова: органічне агровиробництво
екологічно чиста продукція
сертифікація
агропродовольчий ринок
сталий розвиток аграрного сектора
міжнародні екологічні стандарти
конкурентоспроможність продукції
збереження довкілля
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дудар, О. Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва [Текст] / Оксана Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2009. – Вип. 3. – С. 80-86.
Короткий огляд (реферат): Розкрито роль і значення органічного виробництва у світовій системі сільського господарства та серед споживачів екологічно чистих продуктів харчування, проведено аналіз рівня його розвитку в економічно розвинутих країнах та передумов формування в Україні. Обґрунтовано пріоритети від органічного агровиробництва для забезпечення сталого розвитку вітчизняного аграрного сектора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26980
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2009 Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудар.pdf270.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.