Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26913
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Марія Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-05T08:38:03Z | - |
dc.date.available | 2018-03-05T08:38:03Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко, М. О. Удосконалення управління закладом ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Марія Олегівна Кравченко ; наук. керівник к.е.н., доцент Л. Л. Куц. – Тернопіль, 2018. – 103 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26913 | - |
dc.description.abstract | Досліджено сукупність принципів, методів, засобів і форм управління ресторанним господарством, розроблених і вживаних з метою підвищення ефективності виробництва і обслуговування. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ринок послуг харчування | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.title | Удосконалення управління закладом ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of restaurant management management | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2017-2018 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко Марія ПТБД.pdf | 644.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.