Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26801
Назва: Пострадянські країни організації Чорноморського економічного співробітництва: перспективи розвитку
Інші назви: BSEC post- soviet countries: development prospects
Автори: Евангелос, Сіскос
Evangelos, Siskos
Дата публікації: 2008
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Евангелос, С. Пострадянські країни організації Чорноморського економічного співробітництва: перспективи розвитку [Текст] / Сіскос Евангелос // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2008. - Вип. 4. - С. 27-35.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано зміни в структурі ВВП і зовнішньої торгівлі пострадянських країн Організації Чорноморського економічного співробітництва в 1990–2003 рр. Тривалий перехід від централізовано-планової системи до ринкової економіки супроводжувався низкою позитивних змін в загальній структурі виробництва, проте, некомплексність і непослідовність реформ призвели до появи нових структурних диспропорцій. Корегування макроструктурної політики, пріоритетний розвиток внутрішніх ринків і відмова від експорторозширюючої моделі зростання є необхідними передумовами для побудови конкурентоздатної економіки в пострадянських країнах ЧЕС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26801
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2008 Випуск 4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Евангелос.PDF218.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.