Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНавольська, Н.-
dc.contributor.authorПроцько, О.-
dc.date.accessioned2018-02-12T12:32:29Z-
dc.date.available2018-02-12T12:32:29Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationНавольська, Н. Теоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємства [Текст] / Н. Навольська, О. Процько // Українська наука : минуле, сучасне, майбутнє : щорічник. – Тернопіль : Економічна думка, 2007. – Вип. 12. – С. 212-219.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26724-
dc.description.abstractВизначено основні проблеми, що неґативно впливають на діяльність хлібопекарських підприємств. Розроблено основні напрями підвищення економічної ефективності їх діяльності за ринкових умов господарювання. Basic problems which negatively affect activity of bakery enterprises and basic directions of rise of economic efficiency of their activity are developed at the market conditions of menages are definite.uk_UA
dc.publisherЕкономічна думкаuk_UA
dc.titleТеоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє Випуск 12 2007 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навольська Н..pdf394.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.