Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26724
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Навольська, Н. | - |
dc.contributor.author | Процько, О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-12T12:32:29Z | - |
dc.date.available | 2018-02-12T12:32:29Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Навольська, Н. Теоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємства [Текст] / Н. Навольська, О. Процько // Українська наука : минуле, сучасне, майбутнє : щорічник. – Тернопіль : Економічна думка, 2007. – Вип. 12. – С. 212-219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26724 | - |
dc.description.abstract | Визначено основні проблеми, що неґативно впливають на діяльність хлібопекарських підприємств. Розроблено основні напрями підвищення економічної ефективності їх діяльності за ринкових умов господарювання. Basic problems which negatively affect activity of bakery enterprises and basic directions of rise of economic efficiency of their activity are developed at the market conditions of menages are definite. | uk_UA |
dc.publisher | Економічна думка | uk_UA |
dc.title | Теоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє Випуск 12 2007 рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навольська Н..pdf | 394.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.