Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25632
Назва: Національні та іноземні особливості відповідальності провайдерів за порушення авторських і суміжних прав
Інші назви: Provider’s liability for violations of copyright and related rights: national and international specifics
Автори: Баженов, Михайло
Bazhenov, M.
Ключові слова: авторське право і суміжні права
порушення
глобальна мережа Інтернет
провайдер
контент
хостинг
кешування
copyright and related rights
violation
global network of the Internet
provider
content
hosting
caching
Дата публікації: 2017
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Баженов, М. Національні та іноземні особливості відповідальності провайдерів за порушення авторських і суміжних прав [Текст] / Михайло Баженов// Актуальні проблеми правознавства. - 2017. - Вип. 3. – С. 105-110.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано національний та іноземний досвід правового регулювання відповідальності провайдерів у випадках порушення авторських і суміжних прав у мережі Інтернет. Здійснено дослідження національних та іноземних законодавчих актів не лише у сфері авторського та суміжного права, але й у сферах телекомунікацій і електронної комерції. Зроблено висновок про суттєві відмінності у питанні притягнення до відповідальності провайдерів у національній та іноземній практиці, необхідності термінового внесення змін до законодавства у сфері авторського права та суміжних прав, а також поміркованого застосування кращого іноземного досвіду у цій сфері. The national and international legal regulation of provider’s responsibility in cases of infringement of copyright and related rights in the Internet is analyzed. The author carries out research on national and foreign legislative acts not only in the field of copyright and related rights, but also in the telecommunications and e-commerce sectors. The author concluded that there are significant differences in the issue of bringing the providers to national and foreign practices, the urgent need to amend the legislation in the field of copyright and related rights, as well as the modest application of the best foreign experience in this area.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25632
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми правознавства 2017 рік Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баженов М..pdf326.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.