Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24560
Назва: Державне підприємництво у розвитку регіонів України: проблеми вибору методики аналізу та емпіричних розвідок
Автори: Мельник, Алла
Ключові слова: Підприємництво
державне підприємництво
критерії ефективності державного підприємництва
функції державного підприємництва у забезпеченні регіонального розвитку
Дата публікації: 2017
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Мельник, А. Державне підприємництво у розвитку регіонів України: проблеми вибору методики аналізу та емпіричних розвідок [Текст] / Алла Мельник // Журнал європейської економіки. - 2017. - Т. 16, № 2. - С. 256-266.
Короткий огляд (реферат): Піднято проблему участі державного підприємництва у розвитку регіонів України. Виявлено недоліки використовуваних методик оцінки участі державного підприємництва у розвитку економіки регіонів, проблеми належного аналізу в національному вимірі, на рівні регіону та в міжнародних порівняннях, нестачу адекватної статистичної інформації, що не дає змоги повноцінно характеризувати державне підприємництво в сучасному його розумінні. В межах існуючої інформаційної бази здійснено емпіричні оцінки розвитку державного підприємництва в економіці України та її регіонів. Модель державного підприємництва розглянуто як поліфункціональну. Запропоновано авторську методику комплексного аналізу його участі у розвитку регіону, критерії та індикатори оцінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24560
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 16 (№2) Червень 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник А..pdf208.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.