Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24143
Назва: Аналіз чинників та принципів, які впливають на оплату праці на хлібопекарських підприємствах Тернопільської області
Автори: Коцелко, С.
Бакуліна, Н.
Ключові слова: заробітна плата
принципи
чинники і функції заробітної плати
ettlings
principles
factors and functions of ettlings
Дата публікації: 2011
Видавництво: Економічна думка
Бібліографічний опис: Коцелко, С. Аналіз чинників та принципів, які впливають на оплату праці на хлібопекарських підприємствах Тернопільської області [Текст] / С. Коцелко, Н. Бакуліна // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2011. - Вип. 16. - С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто загальні принципи, чинники і функції заробітної плати, та їх вплив на заробітну плату на хлібопекарських підприємствах. General principles, factors and functions of ettlings, and their influence, are considered on an ettlings on enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24143
Розташовується у зібраннях:Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 16 2011 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коцелко С.pdf102.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.