Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/23859
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілан, Оксана Степанівна-
dc.date.accessioned2017-10-30T13:18:15Z-
dc.date.available2017-10-30T13:18:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/23859-
dc.description.abstractВ статті розглянуто основні підходи до визначення категорії «якість продукції», сформульовано авторське визначення поняття якості продукції як сукупності тих її характеристик, які відображають необхідні споживчі властивості продукції. Проаналізовано чинники формування якості продукції, визначено переваги, які отримає підприємство від підвищення якості продукції, та чинники, які стимулюють або стримують цей процес. Виділено основні причини об’єктивної необхідності підвищення рівня якості продукції (послуг) та здійснення управління і забезпечення необхідної якості продукції на основі безперервного циклу. Запропоновано напрямки підвищення якості продукції за рахунок сертифікації системи управління якістю підприємства відповідно до стандарту ISO 9001, підвищення якості сировини, покращення матеріально-технічного забезпечення виробництва, підвищення якості праці працівників, орієнтації підприємства на споживчий попит та контроль якості.uk_UA
dc.publisherСоціально-економічні проблеми і державаuk_UA
dc.subjectякість продукції, конкурентоспроможність, підприємство, чинники формування якості, напрямки підвищення якості.uk_UA
dc.subjectproducts quality; competitiveness; enterprise; factors of product quality; directions of improvement of product quality.uk_UA
dc.titleЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК КЛЮЧОВИЙ ЧИННИК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАuk_UA
dc.title.alternativePRODUCT QUALITY AS A KEY FACTOR OF THE ENTERPRISE COMPETITIVENESSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14boszkp.pdf1.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.