Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22913
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоляш, Ірина Дмитрівна-
dc.date.accessioned2017-09-23T17:46:38Z-
dc.date.available2017-09-23T17:46:38Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22913-
dc.description.abstractУ ринкових умовах господарювання виникла необхідність управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу на основі використання сучасних методів контролю. Питання здійснення контролю у сфері готельно-ресторанного бізнесу на даний час є надзвичайно актуальним, що обумовлено важливістю готельно-ресторанного обслуговування для вітчизняних споживачів та виходячи з можливостей досягнення високої прибутковості підприємств даної сфери діяльності.uk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleРОЛЬ КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Golyash I тези Одеса 25 березня роль контрол%.pdf211.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.