Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22913
Назва: РОЛЬ КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Автори: Голяш, Ірина Дмитрівна
Ключові слова: контроль
управління
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): У ринкових умовах господарювання виникла необхідність управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу на основі використання сучасних методів контролю. Питання здійснення контролю у сфері готельно-ресторанного бізнесу на даний час є надзвичайно актуальним, що обумовлено важливістю готельно-ресторанного обслуговування для вітчизняних споживачів та виходячи з можливостей досягнення високої прибутковості підприємств даної сфери діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22913
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Golyash I тези Одеса 25 березня роль контрол%.pdf211.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.