Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22279
Назва: Комутатор сигналів низького рівня
Інші назви: Commutator of low voltage signals
Автори: Кочан, Роман Володимирович
Kochan, Roman Volodymyrovych
Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Ключові слова: вимірювальна техніка
measuring technique
комутатор
commutator
Дата публікації: 2008
Видавництво: Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. 82313 U, МПК (2006) H01H 51/00. Комутатор сигналів низького рівня / Р. В. Кочан, В. В. Кочан (Україна); заявник та патентовласник Р. В. Кочан, В. В. Кочан. – № 2004032136; заявл. 23.03.2004; опубл. 10.04.2008, бюл. № 7.
Короткий огляд (реферат): Суть винаходу полягає в тому, що запропоновано комутатор сигналів низького рівня на базі реле з парною кількістю герконів, які впаяні в друковану плату і залиті термоізолюючим компаундом, причому контактні площадки, в які впаяні контакти окремих сусідніх герконів, виконані у вигляді видовжених прямокутників, розміщених тільки з сторони друкованої плати, протилежної самому герконовому реле і з мінімальним зазором між собою, а контакти герконів впаяні в неметалізовані отвори згаданих контактних площадок з надлишком припою, який на контактній площадці утворює валики півциліндричної форми, причому простір між цими валиками заповнений теплопровідною пастою, наприклад, на основі окису берилію. Крім того, кількість герконів у кожному каналі комутатора парна, але більша двох, а провідники лінії під'єднання джерела сигналу під'єднані до паралельно з'єднаних ланок, які утворені послідовно з'єднаними контактами герконів з резисторами, опір яких однаковий і значно більший опору контакту геркона, причому ланки з'єднані паралельно таким чином, що ланки, під'єднані до одного провідника лінії під'єднання джерела сигналу, охоплюють ланки, під'єднані до другого провідника лінії під'єднання джерела сигналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22279
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комутатор сигналів низького рівня.pdf152.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.