Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗигрій, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2016-07-17T17:26:17Z-
dc.date.available2016-07-17T17:26:17Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationЗигрій О. В. Аналіз використання можливостей експорту цукру українськими виробниками [Текст] / О. Зигрій // Вісник Тернопільської академії народного господарства. - 2006. - Вип. 2. - С. 153-160uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2217-
dc.description.abstractРозглянуто світовий досвід формування ринку цукру. Проведено оцінку експортного потенціалу України. Розроблено пропозиції щодо нарощування вітчизняного виробництва та імпорту цукру, підвищення його конкурентоздатності при входженні України у СОТuk_UA
dc.relation.ispartofseries;випуск 2-
dc.subjectекспорт цукруuk_UA
dc.subjectінтеграціяuk_UA
dc.subjectімпорт цукруuk_UA
dc.subjectсвітове господарствоuk_UA
dc.subjectвиробництво цукруuk_UA
dc.subjectсвітова торгівляuk_UA
dc.subjectцукор-сирецьuk_UA
dc.subjectЄСuk_UA
dc.subjectСОТuk_UA
dc.subjectвітчизняне виробництвоuk_UA
dc.titleАналіз використання можливостей експорту цукру українськими виробникамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
аналіз використання можливостей експорту цукру.pdf371.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.