Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2217
Назва: Аналіз використання можливостей експорту цукру українськими виробниками
Автори: Зигрій, Ольга Володимирівна
Ключові слова: експорт цукру
інтеграція
імпорт цукру
світове господарство
виробництво цукру
світова торгівля
цукор-сирець
ЄС
СОТ
вітчизняне виробництво
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Зигрій О. В. Аналіз використання можливостей експорту цукру українськими виробниками [Текст] / О. Зигрій // Вісник Тернопільської академії народного господарства. - 2006. - Вип. 2. - С. 153-160
Серія/номер: ;випуск 2
Короткий огляд (реферат): Розглянуто світовий досвід формування ринку цукру. Проведено оцінку експортного потенціалу України. Розроблено пропозиції щодо нарощування вітчизняного виробництва та імпорту цукру, підвищення його конкурентоздатності при входженні України у СОТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2217
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
аналіз використання можливостей експорту цукру.pdf371.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.