Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2216
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зигрій, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-17T16:57:10Z | - |
dc.date.available | 2016-07-17T16:57:10Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Зигрій, О. В. Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру / О. В. Зигрій // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). - С. 162-164 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2216 | - |
dc.description.abstract | Відображено методику розподілу грошової виручки від реалізації товарної продукції, через визначення нормативних витрат на кожній стадії єдиного технологічного циклу, що створить справедливі партнерські взаємовідносини у інтегрованому виробництві | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційна економіка;№ 2 (16) | - |
dc.subject | грошова виручка | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | бурякоцукрове виробництва | uk_UA |
dc.subject | економічні відносини | uk_UA |
dc.subject | інтеграція | uk_UA |
dc.subject | ціна | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт вилучення цукру | uk_UA |
dc.subject | потужність | uk_UA |
dc.subject | цукристість | uk_UA |
dc.title | Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру.pdf | 111.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.