Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗигрій, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2016-07-17T16:57:10Z-
dc.date.available2016-07-17T16:57:10Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗигрій, О. В. Визначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукру / О. В. Зигрій // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). - С. 162-164uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2216-
dc.description.abstractВідображено методику розподілу грошової виручки від реалізації товарної продукції, через визначення нормативних витрат на кожній стадії єдиного технологічного циклу, що створить справедливі партнерські взаємовідносини у інтегрованому виробництвіuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційна економіка;№ 2 (16)-
dc.subjectгрошова виручкаuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectбурякоцукрове виробництваuk_UA
dc.subjectекономічні відносиниuk_UA
dc.subjectінтеграціяuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт вилучення цукруuk_UA
dc.subjectпотужністьuk_UA
dc.subjectцукристістьuk_UA
dc.titleВизначення пропорцій розподілу грошової виручки від реалізації цукруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.