Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Анатолійович-
dc.contributor.authorShevchenko, Andriy Anatoliyovych-
dc.date.accessioned2016-06-22T07:07:58Z-
dc.date.available2016-06-22T07:07:58Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationШевченко, Андрій Анатолійович. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.06.01 - економіка, організація та управління підприємствами / Андрій Анатолійович Шевченко. - Тернопіль : ТАНГ, 2005. - 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2149-
dc.titleФормування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeThe formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industryuk_UA
Розташовується у зібраннях:Автореферати

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко_aref.pdf324.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.