Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Анатолійович-
dc.contributor.authorShevchenko, Andriy Anatoliyovych-
dc.date.accessioned2016-06-22T06:51:45Z-
dc.date.available2016-06-22T06:51:45Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationШевченко, Андрій Анатолійович. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.06.01 / Андрій Анатолійович Шевченко. - Тернопіль : ТДЕУ, 2005. - 214 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2148-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Шевченко А.А. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.01 – економіка, організація та управління підприємствами. – Тернопільська академія народного господарства, Тернопіль, 2005. В дисертації розглянуто сукупність теоретично-методологічних, методичних та практичних проблем формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Досліджена концепція ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості, на основі змін форм власності, детальному дослідженні чинників, побудові економіко-математичних моделей підвищення конкурентноздатності. Обґрунтовані основні напрямки формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Ключові слова: економічний потенціал, харчова промисловість, інтеграція, диференціація, управління, моніторинг, детермінований аналіз, собівартість, конкурентоспроможність. ANNOTATION Shevchenko A.A. The formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industry. – Manuscript. Dissertation for receiving scientific degree Candidate of Economic Sciences on speciality 08.06.01 – Economics, organization and management of enterprises – Ternopil Academy of National Economy, Ternopil, 2005. The whole complex of theoretic methodological, methodical and practical problems of renovation of economic potential of food and processing industries is examined in the dissertation. The conception of renovation of economic potential of food and processing industries on the base of changing the forms of property, detailed investigation of the components of reforming, construction of economic, mathematic models of increasing the competitiveness are investigated. The main directions of renovation the economic potential of food and processing industries and increasing the effectiveness of their functioning are motivated. Key words: economic potential, integration, differentiation, management, monitoring, determinated analysis, prime cost, competitiveness.uk_UA
dc.subjectекономічний потенціалuk_UA
dc.subjecteconomic potentialuk_UA
dc.subjectінтеграціяuk_UA
dc.subjectintegrationuk_UA
dc.subjectдиференціаціяuk_UA
dc.subjectdifferentiationuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleФормування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeThe formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industryuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко_dis1.pdf1.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.