Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкварчук, Людмила-
dc.date.accessioned2017-06-19T12:03:22Z-
dc.date.available2017-06-19T12:03:22Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationШкварчук, Л. Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів [Текст] / Людмила Шкварчук // Журнал європейської економіки. – 2010. – Т. 9, № 3. – С. 342-351.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20920-
dc.description.abstractЗдійснено аналіз практики застосування прямих методів регулювання цін на продукти харчування в Україні, досліджено наслідки їхнього впливу на суб’єктів продовольчого ринку, проведено оцінку результативності регулювання. Визначено перспективи застосування прямих методів регулювання цін для стабілізації стану продовольчого ринку України в посткризовий період.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectПрямі методи регулюванняuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectфіксовані ціниuk_UA
dc.subjectдекларування зміни цінuk_UA
dc.subjectобмеження рівня рентабельностіuk_UA
dc.subjectобмеження торговельної націнкиuk_UA
dc.titleПрямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкварчук Л..pdf175.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.