Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20853
Назва: Нові підходи до розвитку теоретичних засад бухгалтерського обліку
Автори: Лучко, Михайло Романович
Luchko, M.R.
Ключові слова: Еконофізика, теорія обліку, методологія обліку, нові підходи
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім.Пулюя
Бібліографічний опис: Розвиток соціально-економічних систем в геоекономічному просторі: теорія, методологія, організація обліку і оподаткування: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 11-12 травня 2017 р.(ТНТУ ім.І.Пулюя, м.Тернопіль).- Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2017.- 184 с.-С.98-103.
Короткий огляд (реферат): Бухгалтерський облік як функція управління це перш за все знання людини. Знання технічного та управлінського персоналу, керівного менеджменту про стан і поведінку активів, капіталу та зобов’язань під впливом господарських подій на усіх рівнях ієрархії підприємства. Неможливо не виділити при цьому й господарські процеси як об’єкти бухгалтерського обліку, а саме: процес створення суб’єкта господарювання, процес його діяльності (постачання, виробництво та збут) і процес припинення його діяльності як суб’єкта господарювання. Саме під час таких процесів й відбуваються господарські події, які впливають на стан та поведінку активів, капіталу та зобов’язань. На базі знань під впливом господарських подій формується інформаційна ієрархія стану і поведінки активів, капіталу та зобов’язань підприємства - дані, інформація, знання людини, процес управління. При цьому кожен рівень додає певні властивості до попереднього рівня і базується на ньому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20853
ISSN: 978-617-7331-36-9.
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DSESES_2017_Luchko_M_R-Novi_pidkhody_do_rozvytku_98-103.pdf2.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.