Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19915
Назва: Моральний ризик контракту та нормування кредитів на непрозорих кредитних ринках
Автори: Хі, Ксін
Ключові слова: Розподіл (нормування) кредитних ресурсів
моральний ризик
несприятливий вибір
Дата публікації: 2013
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Хі, К. Моральний ризик контракту та нормування кредитів на непрозорих кредитних ринках [Текст] / Ксін Хі // Журнал європейської економіки. – 2013. – Т. 12, № 3. – С. 380-409.
Короткий огляд (реферат): Ми робимо перший крок у літературі, аналізуючи гібридну модель нормування кредитів за умови наявності несприятливого відбору та морального ризику. Виходячи з того, що кредитні ринки в менш розвинених країнах доволі непрозорі, оскільки там немає необхідних установ, які сприяли б обміну інформацією між кредиторами, ми ще раз повернулись до питання нормування кредитів у такому середовищі. Для цілого ряду різних значень параметрів подано повний опис ідеальної рівноваги підгри у грі отримання кредиту. За певних значень параметрів існує тип II нормування кредитів для деяких позичальників і кредитів, які нав’язують, – для інших. Показано, що ефективність вимушених кредитів обмежена. Ці результати контрастують із результатами DeMeza і Webb (1992).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19915
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 12 (№3) Вересень 2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хі К..pdf406.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.