Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19910
Назва: Ефективність експорту та внутрішньогалузевої торгівлі в економіках країн Чорноморського регіону
Автори: Анастасіос, Александрідіс
Іоаніс, Антоніадіс
Ключові слова: Міжнародна торгівля
індекс Баласса
Чорноморський регіон
Дата публікації: 2013
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Анастасіос, А. Ефективність експорту та внутрішньогалузевої торгівлі в економіках країн Чорноморського регіону [Текст] / Александрідіс Анастасіос, Антоніадіс Іоаніс // Журнал європейської економіки. – 2013. – Т. 12, № 3. – С. 303-316.
Короткий огляд (реферат): Досліджено риси міжнародної торгівлі в економіках країн Чорноморського регіону та ЄС. За допомогою відповідних індексів торгівлі розглянуто такі поняття, як екстраверсія, відкритість та конкурентні переваги країн регіону в міжнародній торгівлі. Екстраверсія та ефективність експорту погіршилися для більшості країн регіону. Вивчення відповідних індексів торгівлі (таких як індекс Баласса), показують, що більшість експортованих продуктів Чорноморського регіону належать до категорії низько- та середньотехнологічних, порівняно з Європейським Союзом. Також висвітлено потребу у впровадженні спеціальної політики, яка б активно сприяла подальшому розвитку торгівельно-економічних відносин між ЄС та іншими країнами регіону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19910
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 12 (№3) Вересень 2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анастасіос А..pdf297.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.