Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19751
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗигрій, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-05-15T14:35:12Z-
dc.date.available2017-05-15T14:35:12Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЗигрій О.В. Організаційно-економічні засади формування інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі / О.В. Зигрій // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – Тернопіль : Економічна думка, 2007. – С. 14–17. – (Випуск 7).uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19751-
dc.description.abstractДосліджено сучасний стан інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі. Розкрито основні напряти інновацій. Розроблено пропозиції щодо поліпшення інноваційної активності.uk_UA
dc.subjectбурякоцукровий підкомплексuk_UA
dc.subjectцукрова сировинаuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectвиробництво цукруuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectінтеграційні зв язкиuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні засади формування інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основіuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational-economic bases of formation of an integrated sugar beet production based on innovationuk_UA
dc.title.alternativeОрганизационно-экономические основы формирования интегрированного свеклосахарного производства на инновационной основеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
організ_економ_засади_формування_інтегров_б_ц_виробницства.pdf861.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.