Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19743
Назва: Бурякоцукровий підкомплекс Тернопільщини в умовах ринкової трансформації економіки України: проблеми та шляхи стабілізації
Інші назви: Свеклосахарный подкомплекс Тернопольщины в условиях рыночной трансформации экономики Украины: проблемы и пути стабилизации
Beet sugar sub Ternopil in a market economy transformation Ukraine: problems and ways to stabilize
Автори: Зигрій, Ольга Володимирівна
Ключові слова: бурякоцукрова галузь
сільське господарство
цукор
виробництво цукру
товаровиробники
економіка
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Зигрій О.В. Бурякоцукровий підкомплекс Тернопільщини в умовах ринкової трансформації економіки України: проблеми та шляхи стабілізації / О.В. Зигрій // Наукові записки по матеріалах наук.-практ. конф. ЧІПБ ТДЕУ „Економіка України на поч. ХХІ ст.” : матеріали конф. - Чортків : Поліграфіст, 2005. – С. 86-90.
Короткий огляд (реферат): У статті особлива увага приділяється проблемам розвитку та функціонування бурякоцукрового підкомплексу Тернопільщини. Наведено конкретні недоліки та переваги функціонування даної галузі в регіоні. Підкреслено актуальність проблеми в сучасних умовах ринку.
Опис: The article focuses on the problems of development and operation of beet sugar sub Ternopil. An specific advantages and disadvantages of the functioning of this industry in the region. Underlined the urgency of the problem in the current market conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19743
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.