Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19388
Назва: Сучасні методи забезпечення надійності персоналу
Автори: Якубівська, Юлія Євгенівна
Ключові слова: безпека пізприємства
надійність персоналу
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТНЕУ. – Тернопіль
Бібліографічний опис: Якубівська Ю. Є. Навчально-методичні матеріали з дисципліни «Сучасні методи забезпечення надійності персоналу» ; уклад. : Ю. Є. Якубівська. – Тернопіль : ТНЕУ, 2014. – 46 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом навчальної дисципліни є розвиток надійності персоналу організації. Вона розкриває систему знань, що пов’язана з ціле¬спрямованим впливом на працівників організації (підприємства, фірми) для забезпечення її ефективного функціонування та підвищення конкурентоспроможності на ринку з одночасним збагаченням інтелектуального, творчого і культурного потенціалу працівників, задоволенням їхніх потреб у професійному навчанні, плануванні трудової кар’єри та професійно-кваліфікаційному просуванні, соціальному розвитку. Мета навчальної дисципліни «Сучасні методи забезпечення надійності персоналу» — допомогти студентам, слухачам опанувати теоретичні основи та виробити вміння і практичні навички з планування та організації розвитку надійності персоналу в умовах ринкової економіки, структурної й технологічної перебудови галузей економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19388
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка.pdf551.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.