Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18765
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Краєвський, Віталій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-12T10:37:19Z | - |
dc.date.available | 2017-04-12T10:37:19Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Краєвський, В. І. Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 – туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Віталій Іванович Краєвський ; наук. керівник к.е.н., доцент А. М. Тибінь. – Тернопіль, 2017. – 135 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18765 | - |
dc.description.abstract | У дипломній роботі охарактеризовано сутність процесу управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації. Проведено дослідження методів та принципів управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної сфери. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | кадри | uk_UA |
dc.subject | плинність кадрів | uk_UA |
dc.subject | глобалізація | uk_UA |
dc.subject | глобалізаційний процес | uk_UA |
dc.title | Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of enterprise a personnel hotel-restaurant spheres in the conditions of globalization | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Краєвський В.І.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.