Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18763
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаран, Ольга Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-12T10:28:39Z-
dc.date.available2017-04-12T10:28:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБаран, О. П. Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 ̶ туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Ольга Петрівна Баран ; наук. керівник к.е.н. І. О. Продан. – Тернопіль, 2017. – 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18763-
dc.description.abstractЗдійснено обґрунтування теоретичних положень та розроблення рекомендацій щодо управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства та побудови ефективної системи клієнтоорієнтованого сервісу.uk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність закладуuk_UA
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectІндекс NPSuk_UA
dc.subjectкадрова політикаuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeManagement of the competitiveness of the restaurant businessuk_UA
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olia Baran Магістерська (1).pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.