Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18763
Назва: Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства
Інші назви: Management of the competitiveness of the restaurant business
Автори: Баран, Ольга Петрівна
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність закладу
заклад ресторанного господарства
Індекс NPS
кадрова політика
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Баран, О. П. Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 ̶ туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Ольга Петрівна Баран ; наук. керівник к.е.н. І. О. Продан. – Тернопіль, 2017. – 100 с.
Короткий огляд (реферат): Здійснено обґрунтування теоретичних положень та розроблення рекомендацій щодо управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства та побудови ефективної системи клієнтоорієнтованого сервісу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18763
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olia Baran Магістерська (1).pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.