Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18612
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорний, Роман Степанович-
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T14:54:32Z-
dc.date.available2017-04-07T14:54:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18612-
dc.publisherЧорний Р.С., Чорна Н.П. Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України// Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних процесів: мат. міжнародної науково-практ. конф. 16-18 квітня 2013 р., м. Тернопіль-Форос, С.308-309uk_UA
dc.subjectтрудовий потенціал, туристична індустрія, продукти харчуванняuk_UA
dc.titleЕфективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31 .pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.