Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18612
Назва: Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України
Автори: Чорний, Роман Степанович
Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: трудовий потенціал, туристична індустрія, продукти харчування
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чорний Р.С., Чорна Н.П. Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України// Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних процесів: мат. міжнародної науково-практ. конф. 16-18 квітня 2013 р., м. Тернопіль-Форос, С.308-309
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18612
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31 .pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.