Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18610
Назва: Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: харчова ппомисловість, населення, продукти харчування, післякризовий період
Дата публікації: 2008
Видавництво: Чорна Н.П. . Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період//Стратегія забезпечення сталого розвитку України: матеріали мідян. науково-прак. конференції 20 травня 2008, м. Київ.-С.55 -57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18610
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29. .pdf1.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.