Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T14:24:10Z-
dc.date.available2017-04-07T14:24:10Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18603-
dc.publisherЕкономічний і соціальний розвиток України в 21 столітті: національна ідентичність, та тенденції глобалізації: зб. тез доповідей Сьомої Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, м. Тернопіль 25-26 лютого 2010. С.404-405.uk_UA
dc.subjectпродовольча безпека, негативні чинники, продукти харчуванняuk_UA
dc.title21. Забезпечення продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21 .pdf1.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.