Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18601
Назва: Передумови та фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування
Інші назви: Background and factors of innovative development of food production
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: продукти харчування, інноваційний розвиток, класифікація факторів
Дата публікації: 2013
Видавництво: Національний університет водного господарства та природокористування, Київ, СЕУ/Рівне, НУВГП, 2013. Збірник наукових праць, випуск 19, №2, 2013. С.119-125.
Бібліографічний опис: У статті обґрунтовано концепцію факторів інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18601
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19 А .pdf3.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.