Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18600
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T14:03:15Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T14:03:15Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | В статье обоснованы подходы к разработке концепции инновационного развития сферы ппроризводства продуктов питания | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18600 | - |
dc.publisher | В мире научных открытий,. Экономика и инновационное образование №8(44), 2013. С.332-333. | uk_UA |
dc.subject | : концепція, инновационное развитие, сфера производства продуктов питания, цели. | uk_UA |
dc.title | Модернізація і реконструкція сільського господарства і села | uk_UA |
dc.title.alternative | Modernization and reconstruction of agriculture and rural | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19 ..pdf | 6.11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.