Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18600
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T14:03:15Z-
dc.date.available2017-04-07T14:03:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВ статье обоснованы подходы к разработке концепции инновационного развития сферы ппроризводства продуктов питанияuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18600-
dc.publisherВ мире научных открытий,. Экономика и инновационное образование №8(44), 2013. С.332-333.uk_UA
dc.subject: концепція, инновационное развитие, сфера производства продуктов питания, цели.uk_UA
dc.titleМодернізація і реконструкція сільського господарства і селаuk_UA
dc.title.alternativeModernization and reconstruction of agriculture and ruraluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19 ..pdf6.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.