Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T13:47:55Z-
dc.date.available2017-04-07T13:47:55Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУ статті досліджено реформування відносин власності в харчовій промисловості, розглянуто ефективність функціонування окремих організаційно-правових форм.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18596-
dc.publisherНаукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: економік.- №22. –С.212- 217.uk_UA
dc.subjectхарчова промисловість, ризики, організаційно-правова формаuk_UA
dc.titleРеформування відносин власності в галузях харчової промисловості та формування системи ефективних власниківuk_UA
dc.title.alternativeReforming property relations in the food industry and the formation of effective system ownersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15. .pdf6.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.