Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18535
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-06T14:26:51Z-
dc.date.available2017-04-06T14:26:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРозкрито суть ризиків продовольчої безпеки. Значну увагу приділено особливостям їх прояву і шляхам мінімізації на прикладі Карпатського регіону.Окреслено сучасні тенденції загострення екологічних проблем та їх вплив на розвиток сільськогосподарського виробництва. Обгрунтовано необхідність інтенсифікації розвитку органічного аграрного виробництва як основного чинника мінімізації негативних наслідків екологічних ризиків продовольчої безпеки населення.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18535-
dc.publisherСоціально-економічні проблеми сучасного періоду України Актуальні проблеми регіонального розвитку:[збірник наукових праць ]/НАН України.Інститут регіональних досліджень. –Львів,2012. – Вип.6(98). – С274-279uk_UA
dc.subjectпродовольча безпека,ризики, екологічні проблеми, органічне аграрне виробництвоuk_UA
dc.titleЕкологічні ризики продовольчої безпеки в Карпатському регіоні: суть і шляхи мінімізаціїuk_UA
dc.title.alternativeEnvironmental risks of food security in the Carpathian region: essence and ways to minimizeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.