Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18535
Назва: Екологічні ризики продовольчої безпеки в Карпатському регіоні: суть і шляхи мінімізації
Інші назви: Environmental risks of food security in the Carpathian region: essence and ways to minimize
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: продовольча безпека,ризики, екологічні проблеми, органічне аграрне виробництво
Дата публікації: 2012
Видавництво: Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України Актуальні проблеми регіонального розвитку:[збірник наукових праць ]/НАН України.Інститут регіональних досліджень. –Львів,2012. – Вип.6(98). – С274-279
Бібліографічний опис: Розкрито суть ризиків продовольчої безпеки. Значну увагу приділено особливостям їх прояву і шляхам мінімізації на прикладі Карпатського регіону.Окреслено сучасні тенденції загострення екологічних проблем та їх вплив на розвиток сільськогосподарського виробництва. Обгрунтовано необхідність інтенсифікації розвитку органічного аграрного виробництва як основного чинника мінімізації негативних наслідків екологічних ризиків продовольчої безпеки населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18535
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.