Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-30T15:29:33Z | - |
dc.date.available | 2016-05-30T15:29:33Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Подходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания / В мире научных открытий. Экономика и инновационное образование, 2013. - № 8.1 (44). – С.322 – 349. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1850 | - |
dc.title | Подходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chorna_1.pdf | 3.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.