Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2016-05-30T15:29:33Z-
dc.date.available2016-05-30T15:29:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПодходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания / В мире научных открытий. Экономика и инновационное образование, 2013. - № 8.1 (44). – С.322 – 349.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1850-
dc.titleПодходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питанияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chorna_1.pdf3.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.